Zakaži posetu
PREUZMI BROŠURU

Važnost fleksibilnosti i adaptivnosti objekata za proizvodnju

Važnost fleksibilnosti i adaptivnosti objekata za proizvodnju

Prilagođavanje postojećeg prostora, umesto selidbe i premeštanja proizvodnje u veće objekte kada dođe do povećanja proizvodnje, smanjuje troškove i dovodi firmu do sledećeg nivoa uspeha.

Sa proširenjem kapaciteta vlasnici biznisa se najčešće odlučuju da grade nove objekte ukoliko imaju mogućnosti za to, ili proširuju postojeći prostor. Obe opcije imaju određena ograničenja, ali to nije jedino rešenje za proizvođače.

Industrijski parkovi nude dugoročnu saradnju proizvođačima i mogućnost brzog i lakog širenja kapaciteta. Funkcionalni industrijski parkovi su kreirani sa ciljem da brzo reaguju u skladu sa rastom biznisa svojih stanara. Na taj način idu u korak sa dinamičnim trendovima i <strong> garantuju da objekti savršeno odgovaraju potrebama savremenog poslovanja.

Fleksibilne opcije zakupa

Obaveze dugoročnog plaćanja zakupa mogu doneti momenat neizvesnosti i to može da utiče na rast proizvodnih biznisa. Ovo je naročito izraženo u situacijama kada postoji realna potreba za poslovnim zaokretom zbog promena na tržištu ili u samom poslovanju.

Uz sva prethodna iskustva u proizvodnoj delatnosti, dešavanja tokom prošle, 2020. godine, dodatno su ukazala na potrebu da se poslovanje održava što agilnijim i fleksibilnijim. Prošle godine proizvodni biznisi su imali naročito velike izazove i bilo je neophodno da se prilagode novonastaloj situaciji. Zato je za proizvođače važno da industrijski objekti u kojima organizuju svoje celokupno poslovanje od proizvodnje, preko skladištenja do administracije budu fleksibilni i raznovrsni, po garantovano istoj ceni osnovnih troškova za sve vreme trajanja ugovora.

Industrijski park Pobeda nudi sve što je neophodno za rast biznisa

Industrijski park Pobeda koji se nalazi na svega 3 km od centra Novog Sada, nudi pomenute fleksibilne i raznovrsne objekte za sve tipove i faze proizvodnje. Pobeda predstavlja modernu i pouzdanu platformu za jednostavno, brzo i komforno pokretanje i upravljanje proizvodnjom.

Park Pobeda nudi prilagođavanje postojećih objekata ili izgradnju novih prema potrebama svakog ko želi da postane stanar. U oba slučaja energetski izvori se postavljaju na mesta po potrebi stanara, tako da svi proizvodni procesi budu maksimalno optimizovani.

Uz sve pogodnosti koje vam Pobeda omogućava uštedećete resurse, vreme i dobićete najbolje prostorno rešenje za svoj biznis.

Umesto nepotrebnih troškova odlučite se da smestite vašu proizvodnju u industrijski park koji vam obezbeđuje sve uslove za kontinuirani rast.